Asistenta si consultanta Non Stop (0754777666)

Vopsitorie

Utilizam o tehnologie de ultima generatie, Stando Blue, care este furnizor pentru producatorii de autovehicule de pe piata mondiala.

Service-ul este dotat cu doua cabine de vopsit Nova Verta prevazute cu sisteme de filtrare eficiente (cu succesiune de 5 filtre), trei statii de pregatire pentru vopsitorie cu ventilatie.

Furnizorul nostru pentru material de vopsitorie si accesorii este Crominvent, importator exclusiv in Romania pentru vopselele Standox, numarul 1 la nivel mondial.

Car Expert Auto este si Centrul de Instruire Standox Romania pentru vopsitori auto si reprezinta primul si singurul service din reteaua REPANET in Romania atestat de Standox.

Oferim clientilor nostri garantie pe viata la reparatii de vopsitorie cu vopseaua Standox, utilizata de majoritatea reprezentantelor auto din Romania.

In cadrul atelierului de vopsitorie se pot executa operatii de intretinere (polishare, ceruire), vopsire partiala sau totala folosind vopsele nemetalizate, metalizate, perlate, vopsele speciale (cu efecte de cupru, crom, magic colors), se pot vopsi autoturisme cu vopsele din serii limitate, se pot realiza vopsele pentru masini de epoca.

Profesionalismul angajatilor dublat de calitatea echipamentului conduce la executarea lucrarilor de vopsire de cea mai buna calitate si in cele mai bune conditii.