Asistenta si consultanta Non Stop (0754777666)

Daune auto Allianz-Tiriac

In calitate de asigurat, aveti o serie de drepturi atunci cand solicitati societatii de asigurare deschiderea unui dosar de dauna:

  • "Pagubitii au posibilitatea de a efectua reparatia la orice unitate reparatoare doresc, indiferent daca aceasta se afla sau nu pe lista service-urilor cu care societatea de asigurare are incheiate conventii de colaborare." (Sursa: Ghid ASF, sectiunea "Cele mai frecvente intrebari”) ;
  • "Asiguratul/pagubitul nu are obligatia sa repare autovehiculul la service-ul indicat de asigurator. Aceasta trebuie privita doar ca o recomandare". (Sursa: ASF – FAQ - Asigurari, sectiunea Despaguburi, punctul 2).

Dupa obtinerea Notei de Constatare de la asigurator, recomandarea noastra este sa va prezentati in service-ul nostru pentru a revizui in amanunt daunele si completarea acestora.

Va punem la dispozitie in mod GRATUIT toate serviciile necesare pentru solutionarea rapida a daunelor, cu conditia sa reparati masina in service-ul nostru.

Sunati la numarul 0754777666 pentru programare si constatarea daunelor RCA si CASCO. Un consilier Car Expert Auto se va ocupa de toate procedurile necesare pentru remedierea daunelor.

Centru de Autoconstatare pentru Daune Auto Allianz-Tiriac

Incepand cu luna August 2017, Car Expert Auto Center este Centru de Autoconstatare a Daunelor Auto Allianz Tiriac. Un inspector evalueaza daunele acoperite de polita CASCO, rezultate din incidente minore pentru ca dvs. sa nu mai fiti nevoit sa mergeti la societatea de asigurari Allianz Tiriac.

Serviciul de Autoconstatare nu este disponibil pentru:

  • reparatii CASCO cu regres pe RCA;
  • dosare de tip RCA;
  • avarierea exclusiva a jantelor și /sau a anvelopelor;
  • evenimente de tip furt, tentativa de furt, incendiu, inundatie sau vandalism.

Pentru a beneficia de acest serviciu, daunele nu trebuie avizate la Allianz Tiriac. Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0754777666 pentru programare, iar noi ne ocupam rapid de intocmirea si solutionarea dosarului dvs. de daune.

Mai jos puteti gasi intregul pachet de servicii pe care vi-l punem la dispozitie.

Programare NON-STOP – la numarul 0754777666
Servicii NON-STOP – va programam rapid si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar daune GRATUIT – Aveti consilier personal pentru daune!
Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap. De aceea, va punem la dispozitie un consilier ce va va insoti la centrul de daune Allianz-Tiriac pentru intocmirea dosarului de constatare.
Tractare GRATUITA
Oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului, in cazul in care alegeti sa reparati masina la noi.
Valet Service
Ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
Veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, asa ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si, din acest motiv, oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Car Expert Auto ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsitorie, datorita tehnologiei de ultima generatie Standox.
Decontare Directa, Rapida si Sigura - Reparati-va masina gratuit!
Car Expert Auto dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platiti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.