Asistenta si consultanta Non Stop (0754777666)

Daune auto

Consiliere si constatare daune auto GRATUIT, NON-STOP

Masina dvs. a suferit daune si nu stiti ce sa faceti? SUNATI ACUM la 0754777666!

In calitate de asigurat, aveti o serie de drepturi atunci cand solicitati societatii de asigurare deschiderea unui dosar de dauna:

  • "Pagubitii au posibilitatea de a efectua reparatia la orice unitate reparatoare doresc, indiferent daca aceasta se afla sau nu pe lista service-urilor cu care societatea de asigurare are incheiate conventii de colaborare." (Sursa: Ghid ASF, sectiunea "Cele mai frecvente intrebari”) ;
  • "Asiguratul/pagubitul nu are obligatia sa repare autovehiculul la service-ul indicat de asigurator. Aceasta trebuie privita doar ca o recomandare". (Sursa: ASF – FAQ - Asigurari, sectiunea Despaguburi, punctul 2).

Obligatii ale societatii de asigurare RCA:

  • Reconstatarile daunelor se fac in maximum 3 zile lucratoare de la solicitare – Detalii aici: ASF, Norma nr. 23/2014, Art. 42. (2);
  • Asiguratorul este obligat: sa deschida dosarul de dauna, sa efectueze constatarea pagubelor, sa comunice in scris asiguratului documentele necesare si sa solutioneze cererea de despagubire – Descarca Aici – vezi ASF, Ordinul nr. 14/2011, Art. 38. (2)

Dupa obtinerea Notei de Constatare de la asigurator, recomandarea noastra este sa va prezentati in service-ul nostru pentru a revizui in amanunt daunele si completarea acestora.

Reparati masina la service-ul nostru si va oferim consiliere gratuita pentru intreg procesul de remediere a daunelor, de la deschiderea dosarului de dauna, remedierea daunelor, si pana la inchiderea dosarului.

Decontarea serviciilor pentru politele RCA si CASCO se face in mod direct catre service-ul nostru de catre toate societatile de asigurari (NU trebuie sa platiti factura de reparatie).

Datorita profesionalismului, dedicarii personalului nostru si al dotarilor performante, Car Expert Auto Center este Centru de Constatare a Daunelor Auto pentru politele RCA si CASCO incheiate in cadrul companiei Generali.

Ce beneficii va oferim:

Programare NON-STOP – la numarul 0754777666
Servicii NON-STOP – va programam rapid si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar daune GRATUIT – Aveti consilier personal pentru daune!
Intocmirea dosarului de daune va poate da mari batai de cap. De aceea, va punem la dispozitie un consilier ce va va insoti la centrul de daune pentru intocmirea dosarului de constatare.
Tractare GRATUITA
Oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului, in cazul in care alegeti sa reparati masina la noi.
Valet Service
Ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
Veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, asa ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si, din acest motiv, oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Car Expert Auto ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsitorie, datorita tehnologiei de ultima generatie Standox.
Decontare Directa, Rapida si Sigura - Reparati-va masina gratuit!
Car Expert Auto dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platiti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.

Realizam reparatii auto pe polite RCA si CASCO de calitate si rapide prin plata acestora direct de la asiguratorii auto. Va garantam ca masina dumneavoastra va functiona si va arata la fel ca in momentul realizarii politei de asigurare. Ne gasiti la adresa: Sos. Pipera-Tunari, nr. 1, Voluntari, jud. Ilfov si la numarul de telefon 0754777666. Va asteptam!