Asistenta si consultanta Non Stop (0754777666)

Service parc auto

Extinderea pietei de leasing operational din Romania a dus la cresterea externalizarii managementului flotelor auto, proprietarii flotelor, putand astfel sa se concentreze pe activitatea proprie.

Car Expert Auto vine in intampinarea companiilor din Romania care dispun de parcuri auto, astfel incat sa acopere o gama cat mai larga de servicii in domeniu.

Portofoliul nostru include companii de top:

 • Firme cu parcuri mari de masini (DHL, Vodafone, Coca-Cola, Holcim, Telekom, Volksbank Leasing, Klass Wagen, 3M, Idilis, Biogenis, BT Operational Leasing, Dorna, NEI Holding, Scorseze Ambulanta, Falcon Security, Alcor, URS Engineering, Avitech, 2k Telecom);
 • Societati de Leasing Operational: LeasePlan.

Pentru a optimiza mobilitatea si a eficientiza costurile de exploatare a flotei, oferim clientilor nostri un Serviciu de Mentenanta periodica.


Servicii pentru flote/parcuri auto

Car Expert Auto efectueaza o gama completa de reparatii auto incluzand diagnoza, mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie auto, operatiuni de intretinere curenta si periodica.

Pentru flotele auto, Car Expert Auto efectueaza Serviciul de Mentenanta, dupa criteriile de mai jos:

 • Intretinerea periodica in service, conform recomandarilor producatorilor;
 • Efectuarea reparatiilor in service in conditiile unei utilizari normale a autovehiculului sau ca urmare a unor accidente.

De ce sa alegeti Car Expert Auto

Car Expert Auto isi desfasoara activitatea intr-un sediu nou in Voluntari, pe o suprafata de aproape 4000 mp, din care 1000 mp constructii utile. Service-ul dispune de:

 • capacitate foarte mare de lucru;
 • ateliere de tinichigerie si vopsitorie optimizate astfel incat sa scurteze timpul de asteptare pentru clientii nostri in conditiile unui flux continuu de reparatii;
 • tehnologie de vopsitorie Stando Blue cu cabine de vopsit Nova Verta, banc de centrat caroserii Black Hawk;
 • personal instruit periodic in Germania si orientat catre client.

La Car Expert Auto, programarile pentru efectuarea oricarui Serviciu de Mentenanta a flotelor auto se fac in regim de urgenta, oferindu-se masina la schimb.

Decontare rapida a reparatiilor auto direct de la societatile de asigurari

Car Expert Auto colaboreaza cu toate companiile de asigurari din Romania (Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Uniqa, Gothaer, Carpatica, Credit Europe) si ofera consultanta pentru intocmirea dosarului de daune si, ulterior, in procesul de reparatii auto realizate pe baza politelor de asigurari RCA si CASCO cu decontare rapida.

Beneficii oferite

Car Expert Auto colaboreaza cu companiile care detin parcuri auto si vine in sprijinul societatilor care se ocupa de managementul flotelor, astfel incat acestea sa poata verifica, achita si administra facturile si sa faciliteze monitorizarea operatiunilor de mentenanta din cadrul service-ului de catre specialistii tehnici alocati fiecarei flote.

Ce oferim:

 • suport si transparenta in procesele de mentenanta si reparatie pentru parcuri auto;
 • tarife preferentiale
 • masina la schimb gratuit pe durata stationarii in service
 • asistenta pentru deschiderea dosarului de daune in vederea efectuarii reparatiilor necesare

Car Expert Auto este un partener de incredere pentru companiile care detin flote auto datorita transparentei, calitatii reparatiilor efectuate, timpului scazut de stagnare in service a autovehiculelor flotelor, precum si datorita respectarii termenilor agreati pentru finalizarea reparatiilor.

Pentru orice informatie sau oferta personalizata, va rugam sa contactati aici