Asistenta si consultanta Non Stop (0754777666)

Service auto Bucuresti cu experienta in deservirea flotelor de masini!

Piata de leasing operational din Romania, piata  cu un potential considerabil, cu un maxim prognozat de 100.000 de autovehicule, a depasit nivelul de 50.000 de unitati in administrare la finalul primului trimestru din 2015, ca urmare a cresterii increderii clientilor in avantajele externalizarii managementului flotelor auto.

Serviciile de management flote auto, oferite companiilor de catre specialistii in leasingul operational au ca rezultat Optimizarea Costului Total de detinere a vehiculelor, indicator cunoscut prin acronimul englezesc TCO (Total Cost of Ownership).

Car Expert Auto este un service agreat de firme cu flote auto mari precum Dhl, Vodafone, Coca-Cola, Agricover, Arabesque, BT Operational Leasing si de Societati de Leasing Operational precum LeasePlan.

Cea mai rapida despagubire pe CASCO si RCA

In cadrul managementului flotelor auto (fleet management), companiile utilizeaza „car policy” pentru asigurarea mobilitatii si eficientizarea costurilor de exploatare, un rol important avandu-l serviciul de mentenanta.

Car Expert Auto efectueaza toata gama de reparatii auto incluzand diagnoza, mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, ITP, operatiuni de intretinere curenta si periodica, adica o gama completa de servicii de mentenanta pentru flotele auto grupate astfel:

  • Intretinerea periodica service, obligatorie autovehiculului, conform recomandarilor producatorilor;
  • Efectuarea reparatiilor service in conditiile unei utilizari normale a autovehiculului, sau rezultate in urma unor accidente (Car Crash).

Car Expert Auto isi desfasoara activitatea in sediul nou din VOLUNTARI, Sos. Pipera-Tunari, nr. 1, Ilfov, unde dispune de un spatiu de aproape 4000 mp din care 1000 mp constructii utile, realizat prin investitii de peste 1.500.000 Euro.

Pe piata service-urilor a aparut conceptul de service Auto Check Center, o constructie modulara ce permite sa fie utilizata fie ca pe un tot unitar, fie  doar  anumite componente de service, functie de nevoi.

CAR EXPERT AUTO dispune de o capacitate foarte mare de lucru ce reprezinta un mare avantaj, iar atelierele de tinichigerie si vopsitorie pot face fata unui flux mare de masini, fara sa fie nevoie de timpi de asteptare, iar pentru flotele de masini se preia comanda in regim de prioritate/urgenta.
Service-ul CAR EXPERT  dispune de ultima tehnologie de vospitorie STANDO BLUE si este dotat cu doua cabine de vopsit Nova Verta de ultima generatie, trei statii de pregatire vopsitorie cu ventilatie, un banc de centrat caroserii Black Hawk cu masurare instantanee cu laser si  baza de date electronica, iar pentru partea de mecanica cu 3 elevatoare de 4 tone si un elevator cu 4 coloane de 4 tone pentru acoperire si gama de autoutilitare.

Car Expert Auto este un service agreat desocietatile de asigurari precum Allianz-Tiriac, Groupama, Astra, Omniasig, Generali, Garanta, City Insurance, astfel incat in cazul in care s-a produs un accident, CAR EXPERT  ofera consultanta la intocmirea dosarului de daune si reparatii auto pe RCA si CASCO, iar  decontarea reparatiilor auto este sigura si rapida.

In prezent, dotarile tehnice au ajuns sa fie asemanatoare cam peste tot, dar noi credem ca oamenii fac diferenta, acesta fiind si  motto-ul nostru: mai multa grija fata de client!

Punctul forte al service-ului il reprezinta resursele umane si ca urmare toti angajatii participa periodic la cursuri de specializare in Germania sau Romania. Profesionalismul angajatilor Car Expert alaturat calitatii echipamentelor duc la executarea lucrarilor in cele mai bune conditii, prioritate la executarea lucrarilor avand clientii flotelor auto. Concluzionand, oamenii sunt cei care fac diferenta! Pretutindeni si mereu vei simti grija lor!

Car Expert Auto beneficiaza si de know-how-ul specific al companiilor de management flote auto. Aceasta ii permite interconectarea cu companiile de management si distribuitorii de piese de schimb auto pentru verificarea si comandarea online a pieselor de schimb.

Alegerea marcii pieselor de schimb necesare o face impreuna cu compania care asigura managementul de flota, astfel, de exemplu va utiliza filtru de combustibil Original, BOSCH, MANN, FRAM sau CLEAN, conform solicitarilor companiei de management.

Avantajele colaborarii Car Expert Auto cu companiile care asigura managementului flotelor auto:

  • Transparenta totala pe timpul efectuarii oricarui serviciu de mentenanta in service;
  • Companiile isi administreaza direct toate facturile, in cadrul transparentei financiare;
  • Specialistul tehnic desemnat al companiei monitorizeaza toate operatiunile de mentenanta efectuate in cadrul service-ului Car Expert Auto (inclusiv urmarirea efectuarii reparatiilor in cazul daunelor);
  • Programarile pentru efectuarea oricarui serviciu de mentenanta al flotelor auto se fac in regim de prioritate/ urgenta.

Car Expert Auto doreste sa aiba si in continuare cea mai transparenta colaborare cu detinatorii flotelor auto, iar prin calitatea reparatiilor efectuate si reducerea la minim a timpilor de stagnare in service a autovehiculelor flotelor, este partenerul de nadejde in desfasurarea managementului flotelor auto.