Asistenta si consultanta Non Stop (0754777666)

Satisfactia clientilor nostri este o prioritate

Clientii ocupa un rol vital pentru activitatea oricarei companii, indiferent de industrie, de aceea, calitatea relatiei cu ei ar trebui sa primeze.

La Car Expert Auto Service, punem accent pe satisfactia clientilor nostri si ne straduim sa ne mentinem standardele inalte de calitate a serviciilor pe care le oferim, selectam cu atentie produsele pe care le utilizam si ne respectam intotdeauna cuvantul si termenele de reparatie estimate.

Echipa noastra, instruita periodic in cadrul unor cursuri de specializare desfasurate in Romania si Germania si dotarile ultraperformante ne ajuta sa ne indeplinim fiecare misiune si sa gestionam un portofoliu amplu de lucrari pentru companii si clienti persoane fizice.

Noi spunem ca ne caracterizeaza calitatea si rapiditatea, flexibilitatea si orientarea catre nevoile clientilor, iar clientii nostri ne-au confirmat aceste lucruri in cadrul testimonialelor pe care le-au notat pe site, Facebook si Google+.

Media review-urilor, atat pe Facebook, cat si pe Google+, este de 4.9 si reprezinta o motivatie puternica pentru a deveni din ce in ce mai buni si pentru a depasi asteptarile clientilor nostri.

Am selectat cateva review-uri care reflecta valorile si punctele forte ale companiei noastre pe care clientii le-au remarcat in cadrul colaborarii cu noi si pe care le apreciaza. Va invitam sa le parcurgeti mai jos.

Cea mai rapida despagubire pe CASCO si RCA Cea mai rapida despagubire pe CASCO si RCA