Asistenta si consultanta Non Stop (0754777666)

Detii o flota de masini? Atunci ai nevoie de un CAR EXPERT AUTO!

In cazul firmelor care detin flote mari de masini este important ca alegerea service-ului sa se faca cu multa atentie, pentru a putea beneficia de cele mai bune servicii de reparatii si intretinere, intr-un timp cat mai scurt posibil. CAR EXPERT AUTO situat pe Sos. Pipera-Tunari, Nr.1, Voluntari, jud. Ilfov dispune de toate dotarile si echipamentele necesare pentru a efectua lucrari de calitate.

CAR EXPERT AUTO este un service auto cu experienta indelungata pe piata auto, efectuand toata gama de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare, respectiv diagnoza, electrica, mecanica, tinichigerie, vopsitorie, precum si operatii de intretinere periodica.

Pentru ca dam dovada de profesionalism si de foarte multa atentie atunci cand vine vorba de clientii nostri, am fost alesi pentru serviciile noastre nu doar de persoane fizice, dar si de clienti cu parcuri mari de masini precum: Dhl, Vodafone, Marathon-Distribution, Coca-Cola, Grup-Est Security, Holcim, Grup Feroviar Roman, Agricover, BT Operational Leasing, Arabesque si altele.  CAR EXPERT AUTO este locul ideal unde sa iti repari masina chiar si atunci cand vine vorba de o flota de masini, care necesita reparatii rapide si de calitate.

Pentru partea de mecanica, atelierul nostru este foarte bine dotat, dispunand de 3 elevatoare de 4 tone, un elevator cu 4 coloane de 4 tone care acoper?f AYi gama de autoutilitaredispunem, masin?f de dejantat AYi de echilibrat, stand de geometrie 3D John Bean, instalaALie pentru înlocuirea AYi cur?fALarea agentului refrigerant BREMER 690 PRO. Astfel, CAR EXPERT ofera servicii de mecanica de calitate la cele mai inalte standarde pentru majoritatea marcilor si modelelor de autoturisme:  diagnoza sistem servo si motor,  diagnoza articulatii si tren rulare,  diagnoza sistem frânare,  revizii,  inlocuire curele distributie si accesorii,  diagnoza si inlocuire amortizoare,  inlocuire placute si discuri de frana.

Atelierele de tinichigerie si vopsitorie au o capacitate mare de lucru, putand face fata la un flux continuu de clienti. In acest fel se reduce timpul de asteptare al clientilor, care vor beneficia de reparatii rapide si de calitate. Atelierul de tinichigerie va pune la dispozitie urmatoarele servicii: inlocuire parbrize si lunete, montare senzori parcare si alte accesorii auto, repararea suprafetei exterioare, inlocuirea sau repararea structurii de rezistenta a autoturismelor, demontari / remontari anexe aferente (bandouri, mânere, faruri, etc.), redresat caroserii pe banc de centrat computerizat.

CAR EXPERT AUTO ofera garantie pe viata la reparatia la vopsitorie cu vopseaua STANDOX. Car Expert Auto dispune de ultima tehnologie de vospitorie, STANDO BLUE si este dotat cu 2 cabine de vopsit, Nova Verta de ultima generatie. Lucrarile executate in cadrul service-ului nostru sunt realizate in cele mai bune conditii datorita echipamentelor folosite.

CAR EXPERT AUTO este in relatie de colaborare cu societatile de asigurari din RomaniaAllianz-Tiriac, Groupama, Uniqa, Gothaer, Omniasig, Generali, Garanta, City Insurance, Astra, oferind reparatii pe CASCO si reparatii pe RCA rapide si cu decontare directa.

Pentru alte informatii referitoare la avantajele repararii si intretinerii flotelor de masini la service-ul Car Expert Auto, echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune solutii de reparatie si intretinere a autovehiculelor.