Asistenta si consultanta Non Stop (0754777666)

Despagubiri Rca si CASCO rapide

CAR EXPERT AUTO, service cu decontare si despagubire RCA si Casco rapida

Car Expert Auto este un service auto din Bucuresti, care efectueaza o gama foarte larga de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare, incluzand aici diagnoza, mecanica, electrica, vopsitorie, tinichigerie, precum si alte operatiuni de intretinere curenta si periodica. De-a lungul timpului, am dezvoltat o colaborare foarte buna cu societatile de asigurari Allianz-Tiriac, Groupama, Astra, Omniasig, Generali, Garanta, City Insurance. Firma este prezenta pe piata auto din 1995, avand o vasta experienta in domeniul auto, serviciile service-ului auto fiind foarte apreciate de catre clienti.

Daca alegi service-ul auto Car Expert, situat in Voluntari, Sos, Pipera-Tunari, nr. 1, jud. Ilfov, vei beneficia de despagubiri RCA si Casco foarte rapide, precum si alte reparatii auto pe Casco rapide. Locul in care sa-ti repari masina in caz de accident este optiunea ta si  nu poate fi impus de societatea de asigurari.

Daca alegi sa-ti repari autoturismul la un service auto, partener cu societatile de asigurari, precum Car Expert, vei avea satisfactia unor lucrari efectuate corect si rapid.

Car Expert Auto efectueaza reparatii pe Casco si reparatii pe RCA in parteneriat cu societatile de asigurari pentru a asigura clientilor nostri efectuarea in regim prioritar a reparatiilor, asiguratul avand avantajul de a-si prelua masina din service intr-un timp foarte scurt, imediat dupa efectuarea reparatiei. Implicarea clientului este minima intr-un astfel de proces, singura responsabilitate a aacestuia fiind prezentarea cu masina in service si preluarea acesteia dupa efectuarea reparatiilor.

Service-ul auto Car Expert ofera servicii complete de reparatie ale autoturismului, realizate cu piese de schimb acreditate, de origine sau de prim montaj, colaborand in acest sens cu cei mai mari furnizori din Romania. Serviciile de mecanica auto cuprind: diagnoza sistem servo si motor, diagnoza frane, inlocuire amortizoare, revizii, inlocuire placute si discuri de frana. Datorita dotarilor moderne de care dispune atelierul nostru si datorita colaborarii cu firmele de asigurari, efectuarea reparatiilor se realizeaza in timpul cel mai scurt, cu un nivel ridicat de profesionalism. Car Expert ofera, de asemenea, si cele mai complete servicii de tinichigerie auto, precum: inlocuire parbrize si lunete, montare senzori parcare si alte accesorii auto, demontari/remontari anexe aferente si altele.

Car Expert este un service auto care dispune de ultima tehnologie de vopsitorie, principalul furnizor pentru material de vopsitorie si accesorii fiind CROMINVENT, importator exclusiv in Romania al vopselelor STANDOX, care este pe primul loc in lume. Car Expert ofera garantie pe viata la reparatia la vopsitorie cu vopseaua STANDOX.  Dispunem de atelier propriu de vopsitorie, cu dotari de ultima generatie.

Puteti apela la serviciile service-ului Car Expert Auto in cazul in care aveti nevoie de un service auto pentru reparatii CASCO sau de un service auto pentru reparatii RCA, acesta fiind in colaborare cu societatile de asigurare asigurari Allianz-Tiriac, Groupama, Astra, Omniasig, Generali, Garanta, City Insurance. Car Expert asigura decontarea directa si rapida cu toate aceste societati de asigurare, prioritate la reparatie pentru lucrarile prin asigurare CASCO sau RCA, consultanta si garantia lucrarilor efectuate.

 

Cea mai rapida despagubire pe CASCO si RCA