Asistenta si consultanta Non Stop (0754777666)

Daune auto Generali

Datorita profesionalismului, dotarilor ultramoderne si calificarii personalului, Car Expert Auto Center este Service Auto Partener Generali (efectuam in regim de urgenta reparatii auto pe baza politelor RCA si CASCO decontate direct de catre asigurator) si Centru de Autoconstatare a Daunelor Auto Generali pentru polite de asigurare CASCO. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne apelati la numarul de telefon 0754777666.

Car Expert Auto va pune la dispozitie in mod GRATUIT toate serviciile necesare pentru solutionarea rapida a daunelor, cu conditia sa reparati masina in service-ul Car Expert Auto.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa apelati call center-ul nostru la numarul 0754777666.

Programare Constatare NON-STOP – la numarul 0754777666
Va programam rapid pentru o constatare a daunelor auto la sediul nostru si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
Intocmire Dosar daune GRATUIT – Aveti consilier personal pentru daune!
Va punem la dispozitie un consilier personal pentru intocmirea dosarului de constatare la sediul nostru.
Tractare GRATUITA
Oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Valet Service
Ridicam masina avariata de acasa si o aducem inapoi reparata.
Masina La Schimb
Veti primi o masina la schimb, din momentul intrarii in reparatie, indiferent de contravaloarea daunelor (in functie de stocul disponibil).
Reparatii Auto In Regim De Urgenta
Repararea autovehiculului dvs. este o prioritate pentru noi, asa ca oferim servicii de reparatii in regim de urgenta din momentul completarii dosarului de daune.
Piese Originale Omologate RAR
Calitatea este principalul nostru obiectiv si, din acest motiv, oferim garantia ca toate piesele folosite sunt originale si omologate RAR.
Garantie Pe Viata La Lucrarile De Vopsitorie
Car Expert Auto ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsitorie, datorita tehnologiei de ultima generatie Standox.
Decontare Directa, Rapida si Sigura - Reparati-va masina gratuit!
Car Expert Auto dispune de decontare directa cu toate companiile de asigurari, adica nu va trebui sa platiti factura de reparatie.
Ridicare Rapida Din Service
Dupa efectuarea reparatiei va veti putea lua masina imediat din service, fara sa fiti nevoit sa asteptati decontarea daunei din partea companiei de asigurari.