Asistenta si consultanta Non Stop (0754777666)

Cum obtii despagubiri RCA sigure de la Carpatica ?

Persoanele care au fost implicate in accidente rutiere produse de conducatori auto cu asigurari RCA la Carpatica , pot beneficia de despagubiri RCA rapide si sigure prin intermediul service-ului auto CAR EXPERT AUTO. Deoarece Carpatica este in topul asiguratorilor reclamati pentru neplata sau intarzierea pentru decontarea serviciilor de reparatie auto pe RCA sau Casco, CAR EXPERT AUTO te ajuta in acest proces de platire a despagubirilor.

In cazul intampinarii unor probleme cu asiguratorii RCA Carpatica, CAR EXPERT AUTO va pune la dispozitie posibilitatea de a actiona pe cale legala fara nicio obligatie financiara, aceste societati de asigurari, care vor fi obligate astfel sa plateasca integral daunele auto. Acest lucru se poate realiza prin intermediul unor avocati, specializati in obtinerea despagubirilor materiale si morale. Pentru despagubiri Carpatica CAR EXPERT AUTO va pune la dispozitie o echipa de avocati care se vor ocupa de fiecare caz in parte, pentru plata sigura si rapida a despagubirilor RCA si CASCO de catre aceste societati de asigurari.

CAR EXPERT AUTO este un service auto agreat de societatile de asigurari Carpatica, care efectueaza o gama larga de lucrari de reparatii pentru orice tip de autovehicul, printre care diagnoza, mecanica, electrica, vopsitorie, tinichigerie. Apeland la un service auto precum CAR EXPERT AUTO vei beneficia de urmatoarele avantaje: pagubitul nu va trebui sa suporte cheltuiala pe bani proprii asa cum se intampla in cazul multor clienti ai firmei Carpatica, iar repararea autovehiculului la service-ul nostru nu presupune asteptare din partea pagubitului pentru a-si primi banii de la societatea de asigurari Carpatica.

Multi pagubiti s-au confruntat cu respingerea dosarului de despagubire sau cu intarzierea platii despagubirilor auto, dupa emiterea facturilor de catre service-uri, pagubitul fiind obligat sa plateasca din propriul buzunar lucrarile de reparatie pana la solutionarea cazului respectiv. Sau masina acestora a fost blocata in service pana cand societatea de asigurari achita plata. Toate acestea sunt situatii neplacute pe care le poate intampina un conducator auto implicat intr-un accident rutier.

Din aceste motive, CAR EXPERT AUTO garanteaza despagubiri RCA sigure si rapide si reparatii auto de calitate. Prin intermediul echipei de avocati, CAR EXPERT asigura de asemenea si decontarea directa si rapida cu societatile de asigurari Euroins si Carpatica, prioritate la reparatie pentru lucrarile realizate pe baza politelor RCA sau Casco, consultanta si garantia lucrarilor efectuate. Autovehiculul dumneavoastra va fi predat in perfecta stare de functionare iar in cazul in care firma de asigurari refuza sau intarzie plata reparatiilor, avocatii CAR EXPERT AUTO vor demara procedurile legale pentru decontarea reparatiilor auto, fara ca acest lucru sa va afecteze pe dvs. in vreun fel.

Cei mai importanti pasi pe care trebuie sa-i respectati in cazul in care ati fost implicat intr-un accident rutier in care soferul vinovat are polita RCA la Carpatica sunt urmatorii:

  • sesizati Politia pentru a stabili cine este vinovat de producerea accidentului. In cazul in care este vorba de un eveniment minor, puteti merge dvs. la cea mai apropiata sectie de Politie;
  • filmarea si fotografierea masinilor avariate si a evenimentului;
  • service-ul auto unde va puteti repara masina nu poate fi impus de societatea de asigurari, acest lucru fiind strict alegerea dvs..

Impreuna cu service-ul autorizat CAR EXPERT AUTO, puteti rezolva rapid problema tergiversarii platii despagubirilor RCA de catre societatile de asigurari Carpatica, acesta garantand decontarea directa de catre aceste societati pentru reparatii auto pe RCA sau Casco. In acest fel, pagubitul este scutit de eventualele neplaceri produse de neplata despagubirilor auto. In plus, vei beneficia de lucrari de calitate, prioritate la reparatie, consultanta si garantia lucrarilor efectuate.